К основному контенту
What is treason?

Walking down the street, the prophet asked: “aren’t we all children of the same Eternal Father?”
The multitude agreed. And the prophet went on: “and if that is so, why do we betray our brother?”

A boy who was watching asked his father: “what does betray mean?”
“It means to trick your companion in order to gain a certain advantage.”
“And why do we betray our companion?” insisted the boy.
“Because in the past somebody began all that. Ever since then, nobody knows how to stop the wheel. We are always betraying or being betrayed.”
“Then I won’t betray anyone,” said the boy.

And so he did. He grew up and suffered a lot during his life, but kept his promise.
His children suffered less and endured fewer hardships.
His grandchildren did not suffer at all.

Комментарии

Популярные сообщения из этого блога

Student's Life

Optional reading on the topic Student's life here . Seems interesting and up-to-date. Some points are, by all means, debatable. So, I'm looking forward for your opinions and arguments.  Personally I've chosen the following: 'your social media presence needs to reflect responsibility' as a kind of a motto.

Как научиться "я твоя понимай"

Многие (практически все) иммигрировавшие в англоязычную страну, отмечают среди основных трудностей первого времени (до двух лет пребывания в стране) проблему понимания носителей языка на слух. Даже в случае, если иммиграции предшествовала длительная языковая подготовка. Есть ряд советов, как с этим жить , но здесь – о другом. Во-первых, подготовка подготовке рознь. Многие и многие изучающие язык нещадно игнорируют аудирование, как аспект подготовки, но с радостью делают упражнения, читают и отвечают на вопросы… Упражнения – это, конечно, хорошо, но в меру. Я часто спрашиваю: «Когда и как часто Вам придется выполнять упражнения в реальной жизни?» А общаться – всегда и везде. И в случае, если Вы не понимаете собеседника, общению не бывать. Во-вторых, помимо аудиокурсов и заданий на аудирование, в наше прекрасное время есть несметное множество всего, что позволяет освоить понимание на слух –это, для начала, осознанный и контролируемый репетитором просмотр сериалов/фильмов (если